Πώληση! Happy Caps Euphor-E (Happyness & Elation) - 4 capsules 2 gr

Happy Caps Euphor-E (Happyness & Elation) - 4 capsules 2 gr

Νέο προϊόν

Το πιο ευτυχισμένο Happy Cap είναι το Euphor-E. Αυτά τα Happy Caps είναι σε θέση να δημιουργήσουν στιγμές ευτυχίας. Τα δύο βασικά συστατικά σε αυτή τη μοναδική φυτική κάψουλα είναι το εκχύλισμα Guarana και Kanna 10x. Το Guarana σε αυτό το Euphor-E είναι ένα πολύ γνωστό συστατικό σε ενεργειακά χάπια και ποτά. Το εκχύλισμα Kanna 10x βελτιώνει τη διάθεση, διεγείρει τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις και έχει χαλαρωτικό αποτέλεσμα.

9,90 €

Συσκευασία2 gr

Περισσότερες πληροφορίες

Αυτό το Happy Cap θα σας κάνει να αισθανθείτε εκστατικοί χάρη στο κύριο συστατικό Kanna, ένα βότανο από τη Νότια Αφρική με κάπως διεγερτικές και ισχυρές χαλαρωτικές ιδιότητες. Αυτό το χαρούμενο συναίσθημα είναι κάτι που θέλετε να μοιραστείτε με άλλους. Το Euphor-E μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε και για όλες τις περιπτώσεις όπου πρέπει να χαμογελάσετε.

Συστατικά
Σύνθεση 1 κάψουλας: Guarana, Kanna, θεοβρωμίνη, synephrine, στεατικό μαγνήσιο, διοξείδιο του ασβεστίου, ζελατίνη, κυτταρίνη.

Χρήση

Πάρτε 1 έως 2 κάψουλες με νερό, περίπου 45 λεπτά πριν από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μην υπερβαίνετε τη μέγιστη δόση των 2 καψουλών ανά 24 ώρες.